Rólam írták

“Szia Gabi!
🙂 🙂 🙂 Sok-sok smile-t tudnék még irni Neked! Most nézegettem és mentettem le a gépre a fotókat a Kurzusról! Nagyon örülök, hogy reszt vehettem a Lovaskurzuson, rengeteg újat tanultam és tapasztaltam, hála Neked és kiváló tanitói képességednek, igazán ügyes vagy! Az első nap végére teljesen letisztázódott a fejemben, hogy mit is jelent a “természetes dinamizmus” kifejezés és, hogy milyen “egyszerűen”-józan paraszti ésszel tudunk kialakitani harmónikus kapcsolatot, újonnan megismert lovakkal is.Izgatottan várom, hogy leteljen Örnike rehabilitációs ideje és elkezdhessem a földi munkát vele, úgy ahogy Tőled tanultam, persze a jövőbeni segitségeddel együtt :)Köszönöm szépen a szuperül felépitett 2 csodás napot, a meseszép Cavallo Lovasudvarban, sikerült kihozni a napi 24 órából a maximumot, tanulni és kikapcsolódni egyaránt (10 órát aludtam, felébredés nélkül, péntekről szombatra virradóra….kellemesen elfáradtam a 2 nap alatt 😀 ).:) 🙂 🙂 :)”
Horváth Nóra

 

” Szia Gabi!
Nagyon szépen köszönöm a képeket és az írásos anyagokat is!Köszönöm, hogy részt vehettem az általad tartott kurzuson, ahol nagyon sokat tanultam! Mivel még nem túl régen lovazok, így még keresem az utam, amihez kaptam tőled egy nagyon jó iránymutatást. Megmutattad, hogyan építhetek ki közelebbi kapcsolatot általában
a lovakkal, ill. hogyan fűzhetem szorosabbra kapcsolatomat lovammal és miben kell fejlődnünk ahhoz, hogy ezt elérjük. Nagyon hasznos volt számomra, a gyakorlatok során, hogy folyamatos visszajelzést kaptam tőled arról, hogy mit csinálok jól, mit kevésbé jól, vagy esetleg rosszul és ezeket számomra is pozitív megerősítéssel korrigáltad. Mivel vizuális típus vagyok, így nagyon fontosnak érzem, hogy nem csak elmondtad mit, hogyan kellene csinálni, hanem meg is mutattad, majd vissza is ellenőrizted, hogy legalábbis jól próbálok-e megcsinálni egy-egy feladatot.
Az külön hatalmas élmény volt, hogy egy általad csodásan kiképzett lovon kipróbálhattam a két nap alatt tanultakat, így visszaigazolva, hogy a próbálkozásaim jók csak még a lovammal kell jobban összecsiszolódnunk.
Még egyszer szeretném megköszönni a lehetőséget és remélem még sokat tanulhatok tőled a későbbiek folyamán. “
Károly

 

 

“Kedves Gabi!
Nagyon köszönöm a képeket és a hasznos, precíz tanácsokat, amik alapján tudunk tovább gyakorolni. Jó érzés, hogy a tréning után nem vagyunk magunkra hagyva, kaptunk útravalót is 🙂 Azon túl, hogy nagyon jól éreztem magamat a tréningen, rengeteget tanultam, úgy érzem. Fontosnak tartom kiemelni, hogy azáltal, hogy egy vidám, szelíd, elfogadó, de mégis határozottan irányt mutató hangulatot tudtál teremteni, nagyon hatékonynak éreztem ezt a tréninget. Tetszett az a hozzáállásod is, hogy nem kardoskodsz amellett, hogy csak egyféle forma az elfogadható, hanem meghagyod a lehetőséget, hogy a gyakorlatban derüljön ki az esetlegesen különböző formák működőképessége, így nemcsak a formát tesszük magunkévá, hanem mélyen megértjük annak működését.Hálásan köszönöm még egyszer!”
Kriszta

 

 

“Magasvérű telivér lovam Florida, akit régebben mindig inkább csitítani kellett, mintsem előrelovagolni, fél évvel ezelőtt lomha lett, kedvét vesztette. Érthető, gondolta mindenki, mivel 20. évét tölti, és mint mindenki mást, őt is utolérte a kor. Más egészségügyi problémái is voltak; a két hátsó lába szűrődött, illetve mindig jelen volt nála egy enyhe patarothadás, illetve szemgyulladás, ami a tünetek kezelése után pár hétig alábbhagyott, majd megint csak kiújult. Kamillatea, szemcseppek, fakátrány, SBC paszta stb.. mind csak ideiglenes megoldást jelentettek a problémákra.  Miután úgy éreztem csak a tüneteket kezeljük évek óta fölöslegesen, eljutottam oda, hogy más, alternatív utakat is kipróbáljak, ekkor jött Gabi a képbe és ez által a meridián terápia. Kezdetben szkeptikus voltam, de gondoltam ártani biztosan nem ártunk vele. Nem is így lett! Pár kezelés után Florida hátsó lábainak szűrődése abbamaradt és az óta sem találkoztam nála ezzel a problémával. A patarothadása is elmúlt, ma már elég a mindennapi tisztítás, nem kell 3 hetente SBC kúrát folytatnunk. A szemgyulladás is javult, érdekesen 1-2 napra még visszatérő vendég, de magától el is múlik. Mindezek mellett teljesen kiegyensúlyozott, nyugodt, de élénkebb lett munka közben.
Megjegyezném, amióta Gabi jár hozzánk semmilyen más gyógymódot nem alkalmazok, pontosan azért, hogy lássam működik-e ez a számomra teljesen ismeretlen terápia.
Személyes tapasztalataim alapján, minden olyan lovas embernek ajánlom, aki unja kezelni a tüneteket és a baj forrását szeretné megszűntetni!”
Várhelyi Vanda és Florida